Rosen

Rosen

Gebr. Seuren Kwekerijen is in Europa toonaangevend betreffende de rozenteelt in de vollegrond. De enorme teeltervaring en knowhow, overgedragen van generatie op generatie, mede gedragen en verfijnd door een vaste groep specialisten/experts die al lang in dienst is en zich sterk verbonden voelt met het familiebedrijf, vertaalt zich in uitgebalanceerde kweekprocessen van 3-taks rozen van maximale kwaliteit (AA).

Het teeltklimaat in het Noord-Limburgse Lottum plus de perfecte bodemstructuur en bodemkwaliteit zijn ideaal. Deze factoren dragen bij aan een sterke groei in zomer. De aansluitend lange duur van herfstintrede met daaropvolgende winters zijn ideaal voor het afharden van de planten plus hun en groei- en bloeipotentie. De bodem wordt middels biologische bemesting en circulaire teelten (geen uitputting en verschraling) gezond en in optimale kweekconditie gehouden. Met duurzame kringloopteelten is er respect voor mens en natuur en wordt gestreefd naar ecologisch evenwicht.

Gebr. Seuren Kwekerijen kweekt met een uitgebreid assortiment kweekmateriaal van diverse breeders die topkwaliteit leveren. De belangrijkste zijn: Tantau, Kordes, Interplant, Spek Roses, Nirp, Roses Forever en Poulsen.  Hun kweekmateriaal wordt geënt op Laxa onderstammen uit Denemarken. Deze combinaties vormen een sterke basis en zijn de garantie voor producten van AA-kwaliteit met een uitstekende winterhardheid. 

Om de kwaliteit te optimaliseren werkt Gebr. Seuren Kwekerijen met traditionele 2-jarige teelten in de vollegrond.

Weiterlesen
Top